Some like it raw

Ослободен од болки

Објавено во Искуства.

 

Се викам Владо Јанковиќ, роден сум во Сплит (1979), моментално живеам во Нови Сад.
Во 2007 година, од традиционална исхрана преминав на вегетаријанска исхрана. Исклучително со растителна храна се хранам од 2011 година. Набрзо после тоа преминав на сурова исхрана со овошје и зеленчук. Периодично се хранам со готвена храна, растителна храна. Кога користам готвена храна, тоа никогаш не преминува повеќе од 20-30%.

Со сурова храна до перфектен изглед

Објавено во Искуства.

 

 

Здраво љубители на нешто најздраво, највкусно, најдобро... – СУРОВА ХРАНА. Храна која изобилува со витамини, минерали и сите потребни ензими и протеини за здрав и современ начин на живот. Живот во кој Вие ќе бидете среќни, здрави, ќе живеете без болести и ќе бидете горди на вашиот изглед.

Накратко ќе ви го раскaжам мојот живот пред и после консумирањето на суровата храна.